dimarts, 6 de juny del 2017

La nova pàgina web de la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation està en línia

La nova pàgina web de la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation està en línia

Des de l’Institut Chiari & Siringomièlia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB), ens complau anunciar-vos la publicació de la nova pàgina web de la Chiari& Scoliosis &Syringomyelia Foundation (CSSf).

Aquesta nova pàgina compta amb un disseny totalment renovat i dinàmic que permet a l’usuari gaudir d’una navegació més ràpida i senzilla, acompanyant-lo a través de les seves pàgines i continguts.

A la portada, hi trobarem els tres objectius que defineixen la missió de la Fundació: la investigació, la docència i l’ajuda social. Aquests es veuen traduïts en el recolzament a tota persona, societat o iniciativa que ajuda als pacients afectats per la Malaltia del Filum, en el respecte dels seus valors humans, ètics i científics.


Amb l’esperança que aquesta nova pàgina web contribueixi en l’ajuda als pacients diagnosticats de la Síndrome d’Arnold Chiari I, la Siringomièlia i l’Escoliosi idiopàtiques i de totes les altres patologies relacionades amb la Malaltia del Filum, els convidem a anar-la coneixent i, si ho desitgen, recolzar la seva missió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada