divendres, 23 de juny del 2017

Katharina Kühn: una corresponsal amb experiència

Entre el personal de l’ICSEB comptem amb la col·laboració de persones com la Katharina Kühn, una corresponsal que ja porta més de cinc anys amb nosaltres i que es dedica tant a l’atenció dels pacients com a dur a terme les altres funcions pròpies d’un centre de neurocirurgia.

Ens comenta la Katharina que està molt satisfeta de poder realitzar diferents tasques a l’ICSEB. Per exemple, la feina d’atenció al pacient li permet entendre que en cada cas i en cada persona hi ha unes circumstàncies particulars. És gràcies a aquesta mediació, entre l’equip mèdic i els malalts, que ella pot arribar a comprendre les afeccions que pateixen les persones que ens contacten.

Al llarg del temps, i gràcies als treballs de traducció de textos mèdics molt específics que realitza diàriament i a la seva inquietud per aprendre, ha aconseguit anar ampliant els seus coneixements i el seu vocabulari que li han permès tenir una molt bona comprensió de temes que mai s’hagués imaginat. La possibilitat d’aplicar els seus coneixements i la seva experiència en les tasques de funcionament intern la motiven ja que l’ajuden a aconseguir que les visites mèdiques siguin el més comprensibles possible.

La Katharina es originària d’Alemanya i una apassionada dels idiomes, fet que l’ha portat a estudiar a l’estranger en diverses etapes de la seva vida: primer, se’n va anar un any a Venezuela, gràcies a un programa d’intercanvi, a fer-hi el batxillerat en espanyol; després, se’n va anar a fer l’international Baccalauéate a una escola internacional de la Haya (Països Baixos) per tal de continuar amb els seus estudis d’anglès i finalment va fer la carrera d’estudis llatinoamericans al Regne Unit, a la Universitat de Liverpool. També és traductora certificada per l’estat l’alemany en alemany/castellà. Actualment, i des de fa més d’una dècada, resideix a Barcelona.

El fet d’haver viscut, des de jove, en ambients internacionals li ha ensenyat a conviure amb diferents cultures, cosa que sense cap mena de dubte aplica diàriament a la seva feina. Per a ella, és molt enriquidor poder col·laborar amb un equip multicultural com el nostre i poder conèixer a pacients que venen de tots els racons del món.

Es descriu a ella mateixa com un persona tranquil·la, responsable i interessada en l’actualitat a la que li agrada gaudir de tot allò que li ofereix Barcelona, com per exemple: els concerts de música en directe o poder fer excursions fora de la ciutat.

Ens explica com la feina amb els pacients la motiva i l’enriqueix cada dia més. Atendre’ls li ha ensenyat que les persones poden arribar a ser molt perseverants ja que molts cops, malgrat viure situacions difícils a causa de les seves dolències, saben trobar l’energia per seguir buscant una possible solució que els ajuda a comprendre les seves malalties. Una cosa que l’impressiona i l’encoratja a treballar millor cada dia és veure com els pacients reuneixen el valor d’anar-se’n lluny de casa i consultar amb un especialista o per a sotmetre’s a un tractament a l’estranger.

Des de l’ICSEB estem molt orgullosos de poder comptar amb ella, amb el seu recolzament, la seva experiència i la seva disponibilitat. Li desitgem un llarg recorregut al nostre costat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada