dimarts, 27 de desembre del 2016

Dr. Horia Salca, un neurocirurgià eficaç i resolut

L’Institut Chiari & Siringomielia &Escoliosis de Barcelona, des del juny del 2015, compta amb l’experiència i professionalitat del Dr. Horia Salca Calín com a nova incorporació a l’equip medicoquirúrgic. 

El Dr. Salca és un neurocirurgià que s'ha format en totes les tècniques convencionals de la neurocirurgia i, a més a més, ha estat acreditat per a poder aplicar el mètode Filum System® Surgery. Es va llicenciar en Medicina i cirurgia al 1990, per la Universitat de Medicina i Farmàcia UMF de Tirgu Mures, Romania; i, més tard, al 1996 es va especialitzar en Neurocirurgia per la UMF de Bucarest, Romania.

Va treballar als hospitals universitaris de més intensa activitat assistencial de Bucarest i de Constança (Romania). Més tard, va realitzar estades d’especialització a Amsterdam al 1995 i a Londres al 1996 i, durant el curs acadèmic 2003/2004, va aconseguir el Diploma d’Estudis d’Especialitat Avançada a Poitiers i Tours, França. Al 2008, va passar a formar part del Sistema Nacional de Salut dels Serveis de Neurocirurgia de l’Hospital de Tarragona, Almeria i Lleida, on hi va estar fins al 2015 que va ser quan es va incorporar a l’Institut Chiari de Barcelona.


El Dr. Salca és un metge atent amb els seus pacients i un neurocirurgià meticulós, però quan no està treballant a l'Institut és un amant de la natura: li agrada cuidar del seu jardí, fer senderisme i curses per la muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada